Brugskunst

Brugskunst

Vi forhandler og lagerfører utallige produkter, det er kendte brands som fx BITZ, Södahl, Zone, Villa Collection, HOLM, Blomsterbergs, Medusa, Rosti, Morsø, A Simple Mess, Lyngby Glas, Severin, Nuance, VEHO, SOENHLE, Funktion, Sabatier, m.fl.

Derudover kan vi indenfor 2-3 dage skaffe stort set alt andet danske og internationalt designede produkter, Minimum bestilling for skaffe varer er 25 stk., men så bliver det også til Danmarks skarpeste pris.

Vi elsker at sammensætte gaver. Med mere end 20 års erfaring kan vi guide og vejlede bedre end de fleste. Vi er en lille fleksibel virksomhed der sælger ca. 50.000 gaver om året. Fordelt på Firmagaver, Firmajulegaver, Sommergaver, Påskegaver og Valggaver.

Firmaets stiftere har stadig deres daglige gang i virksomheden( læs mere end 37 timer pr. uge:-). De har gennem de sidste 20 år drevet e-handel i firmagavebranchen. Ja de startede faktisk i 1999. Så hvis det er Janne eller Lasse der tager telefonen så er det branchens Grand old wo-man:-)

Vi har stort fokus på indpakninger og import af chokolade, vin, øl og delikatesser. Derfor kan vi sammensætte spændende gaver man ikke kan få andre steder i flotte indpakninger. Tillige til en pris der ikke findes bedre.

Så er der lige servicen, det er vores mantra. Vi er af den klare opfattelse, at den bedste markedsføring er at leverer et samlet produkt der er mindst lidt bedre end I forventer.
Når vi evaluerer, en gang om året, på hvordan vi har fået nye kunder så er kundetilgangen i følgende rækkefølge.
1. Mund til mund metode
2. Google
3. Facebook

Valggaver
Chokolade
Vin og Chokolade
Ølgaver
Picnickurve
Shaker sæt
Pyt:-)
Bambus Sugerør