Sommergaver til Ansatte

Sommergaver til ansatte og kunder fra landets førende firmagaveleverandør. Giv jeres ansatte en særligt udvalgt sommergave. Du kan glæde dine medarbejdere på mange måder, og en sommergave er en rigtig god måde at undestrege, at de gør en forskel for virksomheden. Lad dig inspirere af vores store udvalg af de lækreste sommergaver, der lader dine ansatte og kunder gå sommeren i møde med det brede smil om læben.

Har du brug for inspiration eller har du et specifikt ønske, er du altid velkommen til at kontakte vores dygtige konsulenter, der sidder klar til at hjælpe dig på enten.

Vi leverer sommergaver indenfor for enhver smag.

Brugskunst, Chokolade, Delikatesser, Vin, Øl, Spumante, Champagne, etc.

Regler for Sommergaver SKAT

Regler for Gaver, Gratialer og Gevinster KLIK HER

Sommergaver til Ansatte
Chokoladegaver i mange indpakninger
Sommergaver til Ansatte
Sommergaver til Ansatte

Sommergaver

Når sommerferien banker på, er det i mange virksomheder en tradition at give medarbejdere og samarbejdspartnere sommergaver.

Her får du en række forslag til sommergaver, der kan bruges af de fleste og dermed også vækker glæde på tværs af modtagerne. Det kan nemlig være en kunst at finde en sommergave, som passer til virksomhedens mange forskellige medarbejdere og samarbejdspartnere.

Sommergaver til medarbejdere

Ligegyldigt om din medarbejderflok er stor eller lille, skal dine sommergaver falde i god jord hos modtagerne. Sommergaver til medarbejdere

Det sørger du bedst for ved at vælge en sommergave, som rammer bredt. Det gør blandt andet følgende gaver.

Gavekort til oplevelser

Gavekort til oplevelser. Når du skal finde sommergaver, alle bliver glade for, er et gavekort til oplevelser oplagt. Her får modtageren nemlig både en gave, der anerkender livet uden for arbejdspladsen og en gave, der giver kvalitetstid med familien eller vennerne. Nogle oplevelsesgavekort er gældende til én specifik oplevelse, men der er også mulighed for at købe en sommergave, der giver frit valg blandt en række forskellige oplevelser. Lige fra en biograftur eller en brunch til svæveflyvning og ølsmagning.

Gavekort til udvalgte butikker. 

Ved at forære dine medarbejdere et gavekort til en fysisk butik, giver du dem mulighed for at vælge præcis de sommergaver, de kunne tænke sig. På den måde risikerer du ikke at modtagerne ender med en vase, de ikke bryder sig om eller grilludstyr de ikke har brug for.

En gavekurv. Kurve med lækre snacks, søde sager og kølige dråber til glasset, der kan nydes på terrassen en lun sommeraften, vil gøre de fleste glade. Hvis du samtidig sørger for at indholdet i sommergaven er sammensat, så der er noget til både børn og voksne, sender du også en kærlig tanke til medarbejdernes familier. De har nemlig også en andel i din virksomheds succes, fordi opbakning fra familierne hjemmefra kan gøre en stor forskel for medarbejdernes arbejdsglæde og effektivitet.

Du kan også lade dig inspirere hos delikatessehuset.dk som har specialiseret sig i netop sommergaver og lignende kundegaver og firmagaver.

Sommergaver til Ansatte

Er du på jagt efter sommergaver til Ansatte og dine samarbejdspartnere og eksternt tilknyttede virksomheder, der ønsker alle en god sommer og på gensyn efter ferien?

Så har vi også en række gode idéer til sommergaver af denne slags.

Et af de vigtigste elementer, når du skal finde en sommergave til samarbejdspartnere er, at de kan deles af alle medarbejdere i afdelingen eller firmaet. Så bliver sommergaven nemlig en anerkendelse til alle og ikke kun en fornøjelse for direktøren.

Fælles gavekurv til kontoret.

Alle kender følelsen af at gå sukkerkold. Særligt for de medarbejdere der ikke er så heldige at have ferie – og derfor holder virksomheden kørende mens de andre slapper af – kan lækre snacks løfte humøret og arbejdsglæden. Det gør derfor ikke kun dine samarbejdspartneres ansatte glade, men også indehaverne, fordi arbejdsglæde og godt humør påvirker effektiviteten positivt. En gavekurv til kontoret fyldt med delbart indhold er således en god fællesgave til virksomheder.

Gavekort til teambuilding.

Et gavekort til en fælles oplevelse for alle medarbejderne er en god og anderledes sommergave, din virksomhed med garanti vil blive husket for. Fælles arrangementer udenfor arbejdstiden er nemlig en vigtig del af den gode relation mellem ledelse og medarbejdere. At fokusere på teambuilding, når du vælger sommergaver, sender desuden et signal om, at din egen virksomhed tænker udenfor rammerne og tager modtagerens virksomheds trivsel alvorligt.

Brugsting med indgravering.

Ting der kan benyttes i hverdagen af medarbejdere og ansatte hos dine samarbejdspartnere, minder alle om din virksomheds eksistens – samtidig med at de udfylder en funktion. Vælger du en sommergave, der matcher virksomheden, er ting med indgravering således en fin gavetype. Du kan for eksempel købe flotte nøgleringe, visitkortetuier eller eksklusive kuglepenne i rustfrit stål til alle medarbejdere.

Regler for sommergaver

Skattemæssigt er der en række regler for sommergaver og firmagaver generelt. Du kan læse mere om skattereglerne for både medarbejdere og arbejdsgivere hos SKAT.

Kort opridset er reglerne dog som følger:

  • Medarbejdere kan generelt modtage gaver af virksomheden – herunder sommergaver – for op til 1100 kr. pr. år uden at skulle betale skat af gavebeløbet.
  • Kontantgaver og gavekort der kan byttes til kontanter, er dog skattepligtige og medarbejderen skal således selv sørge for at indberette sommergaver af denne slags. Du kan dog hjælpe dine medarbejdere ved at vælge gavekort, der ikke kan refunderes, hvormed gaven forbliver skattefri. Så længe den ikke overstiger beløbsmaksimum som nævnt ovenfor.
  • Du kan som arbejdsgiver indberette beløbet brugt på sommergaver til dine medarbejdere og trække det fra som en driftsomkostning.

Valggaver
Chokolade
Vin og Chokolade
Ølgaver
Brugskunst
Picnickurve
Shaker sæt
Pyt:-)
Bambus Sugerør
Det siger vores kunder

Sommergaver til Ansatte
Sommergaver til Ansatte
Sommergaver til Ansatte
Sommergaver til Ansatte