Chokolade

Chokolade GÅ TIL SHOPPEN KLIK HER – Firmagaveronline

chokolade

Chokolade for enhver smag

Dansk hjemmelavet: Nøje udvalgt og ofte selv udviklet og designet. Kun fra de bedste producenter i Danmark og kun de bedste stykker. De fleste producenter har altid nogle “billig stykker” i deres chokolade for at øge avancen. Disse stykker sorterer vi ganske enkelt fra, så kun det bedste bliver tilbage.
Vi har gennem tiden udviklet adskillige smagsvarianter og udformninger på chokoladerne, flere af disse stykker har chokoladeproducenterne taget til sig og de er blevet en fast del af det danske gourmetchokolade. Bemærk at vores danske chokolade er 100% dansk fremstillet. Vi vælger hvert år, gennem smagsprøver, vores chokoladeleverandører. Vi har nemlig erfaret at kvaliteten har det med at falde i takt med at mængden øges, og den går ikke.

Belgisk: Gennem næsten 20 år har vi arbejdet med belgisk chokolader, derfor ved vi mere end de fleste. Vi har gennem tiderne haft forskellige leverandører. For 8 år siden fandt vi producenten der leverede originale belgiske kvalitetschokolader til meget fornuftige priser. Vi har siden kun brugt denne producent. Bemærk at vi kun får produceret vores belgiske chokolader i Belgien og af de oprindelige råvarer.

Chokoladeblanding eller Familieblanding: Dette produkt er vi stolte af. Chokolader pakket i flot papir. Produktet er blevet en klassiker indenfor chokolade i gavekurve og er vores fortælling om rigtig kvalitetschokolade til lave priser . En enestående sammensætning af chokolader til hele familien. Vi kombinerer de bedste chokolader vi har mødt gennem årerne fra lande der har tradition for at producerer god og velsmagende chokolade, af de rigtige råvarer. Bemærk at vi har fokus på at der kun bruges naturlige råvarer af de bedste kvaliteter til vores chokolader. Chokolader i papir kan snyde ift. kvaliteten, det gør vores ikke!

Med venlig chokolade hilsen
Janne & Lasse – Chokolade siden 1999
FirmagaverOnline A/S

Valggaver
Vin og Chokolade
Ølgaver
Brugskunst
Picnickurve
Shaker sæt
Pyt:-)
Bambus Sugerør
Det siger vores kunder

bymunkhttp://www.bymunkskov.dkskov.dk

bkinhttp://www.bkind.dkd.dk

Chokoladegaver-online.dk

Chokoladegaver.dk