Shaker sæt

Shaker sæt i bedste kvalitet.

Shaker sæt

Sommergaver 2022

Gå sommeren i møde med dette shaker sæt til medarbejderne. Når vi igen må forsamles mange inde som ude.

Sættet er i rustfrit stål af den bedste kvalitet. Det er faktisk sådan at dårlig kvalitet rustfrit stål ruster lidt afhængig af hvordan det bruges og opbevares.

Kvaliteten på dette shaker sæt fås ikke bedre.

Sættet kan kombineres med gin, rom, vodka, etc.

Valggaver
Chokolade
Vin og Chokolade
Ølgaver
Brugskunst
Picnickurve
Pyt:-)
Bambus Sugerør
Det siger vores kunder

Historien om Shaker sæt

Historien om Shaker sæt

Den helt klassiske Boston shaker består af to dele; den øverste del er lavet af metal og originalt er den nederste del lavet af glas, selvom man dog også kan finde eksempler på, at den nederste del kan være lavet af metal. Man blander en drink i glasset med de ingredienser man ønsker, samt is og hvad der ellers skal i.

Du bruger shakeren til at blande ingredienser med og dermed frembringe den rigtige konsistens og smag. Der findes flere forskellige typer af cocktail shakers. Den klassiske er en boston shaker. Der findes dog også cobbler shaker og french shaker.

En gennemsnitlig shaker kan have til ca. 2-3 cocktails i sig. Få et godt greb om shakeren. Et godt fast greb på begge ender af shakeren er virkelig vigtig for at sikre at den holder sammen når du går i gang.

Denne består af en enkelt type spiritus tilføjet én eller anden form for mixer, dvs. sodavand eller juice/saft. Det kunne eksempelvis være en “gin & tonic”, en “vodka tranebær” eller en “rom & cola”. En tommelfingerregel er, at hvis den kun indeholder to ingredienser, så er det “bare” en drink/sjus.

Mange begyndere starter ud med en Cobbler shaker, som af og til kaldes en Manhattan shaker da den er nemmere at bruge. De mere erfarne vil dog ofte gå efter en Boston shaker da man på den måde føler, at man er tættere på sin cocktail.

Se mere på Firmagaveronline KLIK HER