KONTAKT

Kontakt os for nærmere info

Firmagaveronline.dk Hjemmeside KLIK HER

FirmagaverOnline A/S
Møllemarken 6, Hov
8300 Odder
Danmark
Tlf: 70 86 8300
CVR: 37892289
Bank: Handelsbanken  0891 – 1019257


info@firmagaveronline.dk

www.FirmagaverOnline.dk

sommergaver

Kontakt
Kontakt os
Kontakt
Bambus sugerør
Bambus Sugerør med Renser
Kontakt
Kontakt
vin og chokolade
vin og chokolade
vin og chokolade
vin og chokolade
Pyt
Det siger vores kunder
Chokolade
Kontakt
Kontakt
Kontakt os
Kontakt
Sommergaver

Valggaver
Chokolade
Vin og Chokolade
Ølgaver
Brugskunst
Picnickurve
Shaker sæt
Pyt:-)
Det siger vores kunder

Kontakt Om os

Høj kvalitet til lave priser. Direkte import gennem de sidste 20 år sikrer de bedste priser. Vi har specialiseret os i firmagaver siden 1999 og har altid gjort en forskel, når det gælder gavekurve, chokoladegaver, vingaver og ølgaver til medarbejderne.

Firmajulegaver er vores fokusområde, og her er vi specialister. Vi har siden 1999 leveret mere end 500.000 firmajulegaver. Vi betragter os derfor som Danmarks største 100 % netbaserede firmajulegaveleverandør. Vi sælger primært egne produkter, hvilket gør gaveoplevelsen til noget særligt. Kontakt os for mere info.

Gode leverandører

Kunsten som selvstændig er – udover selvfølgelig at have glade og tilfredse kunder – at have gode leverandører. Dem finder man ikke uden hårdt arbejde, fornemmelse for de rigtige kvaliteter samt lidt held. Vi startede tilbage i 1992 med at importere delikatesser til restauranter i Danmark, bla. vores egen. Derfor har det altid været med fokus på gourmetprodukter, at vi har foretaget vores valg af leverandører og produkter. Dele af familien driver flere restauranter i Danmark, og næste generation af kokke i familien er godt på vej. Vi har derfor løbende fornemmelsen for, hvor gourmet-genren bevæger sig hen. Kontakt os for mere info.

Høj kvalitet til lave priser

Nogle produkter SKAL bare være i gavekurve, og kvaliteten af disse produkter kan være meget svingende. Vi bestræber os på ikke at have fordyrende mellemled, og derfor leverer vi altid den bedste kvalitet til prisen. De fleste af vores produkter og indpakninger går direkte fra producenten til jer. Vi brænder for mest mulig kvalitet for pengene.

Nedenfor er der et lille udsnit af, hvad vi importerer. Det kan variere fra år til år, hvilke produkter vi har i påske- og firmajulegaverne:

Chokolade, vin, øl, pasta, svampe, cantuccini, pannettone, panforte, prosecco, asti, vin sante, balsamico, ekstra jomfruolivenolie, kaffe, pølser, espresso, mantorli, marmelade, nødder i honning, risotto, grissini, rød pesto, grøn pesto, artiskokcreme, aspargescreme, artiskokker i olie, safrancreme, soltørrede tomater, Kalamati-oliven, grillede auberginer, grillede succini, m.m. Og selvfølgelig alle vores indpakninger.

Velbekomme og god appetit.